Mikä Kärrytien Eläinasema?

Kärrytien Eläinasema ulkoaKurikan kunnaneläinlääkärin ensimmäinen toimitila sijaitsi Arontiellä 1970-luvun alusta vuoteen 2010. Virka-asunnon päädyssä sijaitsi toimisto ja toimenpidetila autotalleineen. Sijaiselle oli varattu makuuhuone.

Vastaanoton ahtaus, huono ilmanlaatu, jopa kosteusongelma homeineen ja mahdottomuus kehittää toimintoja pakotti etsimään uusia toimitiloja. Monien vaiheiden ja puolenkymmenen vuoden odotuksen jälkeen JIK ky:n palvelukseen siirtyneet Kurikan eläinlääkärit saivat 2010 syksyllä siirtyä täysin uusittuihin ja Suomen eläinlääkäriliiton kaikki suositukset täyttäviin toimitiloihin.

Kärrytien eläinasema Oy on yksityinen taho, joka osti toukokuussa 2010 Kurikan Johtosarjapalvelulta Kärrytieltä tyhjilleen jääneen teollisuusrakennuksen ja remontoi siitä syyskuun alkuun mennessä noin 270 m2 tilat rakennuksen alakerrasta eläinlääkäreitä varten. Rakennuksessa on myös muita tiloja.

Kärrytien eläinasema Oy:n toiminta on lähes yksinomaan vuokraustoimintaa, vähäisessä määrin muuta eläinten hoitoon tai erikoisempiin leikkauksiin liittyvää eläinlääkintää.


Sivun alkuun