Kärrytien Kissakievari

Kissahoitola, huone 1Kärrytien Kissakievarissa on sisätiloissa kolme erillistä minihuonetta kissojen lomahoitoa varten.

Hoidettavaksi otetaan vain terveitä kotikissoja. Tämä tarkoittaa myös, että kissan on oltava asianmukaisesti rokotettu (vähintään kolmoisrokote) ja loislääkitty ennen hoitolaan tuloa. Tarvittaessa nämä asiat tulee saattaa kuntoon pari viikkoa aiemmin. Saman rakennuksen alakerrassa toimii myös hyvin varusteltu eläinlääkäreiden vastaanottotila.

Kissan tullessa ”lomakotiinsa” se tarkastetaan ja sovitaan tarvittaessa hoidon eritystarpeista. Suosittelemme korkeintaan kahden viikon hoitoaikaa ja ruoaksi varataan tutut valmisteet kotoa. Lämpimässä rakennuksen sisällä sijaitsevassa huoneessa on kolme ”kissasviittiä”, joissa on helposti puhtaana pidettävät seinät ja lattia, osittain verkkoa. Kissat eivät pääse kosketuksiin toistensa kanssa. Makuualustassa on käyttökertojen välillä pestävä kangas. Tilat ovat varusteltu viihtyisiksi aktiviteetteja unohtamatta.

Oman makuualustan, makuutuolin ja lelujen ottaminen mukaan on myös mahdollista. Kuljetuslaatikko voidaan pitää tuttuna ”pesänä” tilassa tai jättää odottamaan noutoa kotiin.

Kissat hoidetaan päivittäin, samoin huolehditaan tilojen hiekka-astioiden hygieniasta. Astioissa käytetään hyvälaatuista kissanhiekkaa tai pellettiä toivomuksen mukaan. Pitotila ja välineet puhdistetaan vierailun päätyttyä seuraavaa käyttökertaa varten. Desinfiointi tapahtuu kuumahöyrykäsittelyllä, näin vältetään kemikaalien käyttöä ja häiritseviä voimakkaita tuoksuja.


Varaukset ja hinnat

Hoitoaikojen varaukset, sekä kissojen tuonnit ja noudot:
Tapio Harmanen, 040 358 7898

Käyntiosoite: Kärrytie 5, Kurikka. Katso paikka kartalla.Huoneet ja hinnat:

  • Linnen huone ja Ulvan kulma 14,00 €/vrk
  • Arkadia (ikkuna ulos) 16,50 €/vrk
  • Perheen toinen kissa samassa tilassa 10,00 €/vrk
  • Hinnat sis. ALV.

 


Kissakievarin asukasKissakievarin huoneKissakievarin huoneita